Om oss

Vi på We made you look älskar vår kontorshund Winston, ja minst lika mycket som han älskar ost. Eftersom Winston är som vilken annan kollega som helst, så är det självklart att han ska följa med när vi går ut på lunch eller tar en AW.

Det har varit lite klurigt för oss att veta vilka ställen som även bjuder in våra fyrbenta vänner, och från det föddes ett önskemål om en tjänst som listade alla hundvänliga restauranger i stan. Vi hittade inte någon som gjorde det, så vi tog saken i egna händer – och här står vi nu med Tassar på stan.

Vet du en restaurang, bar, butik eller liknande som mer än gärna släpper in våra fyrbenta vänner? Hör i sådana fall av dig genom att skicka in information om platsen så vi lägger till den på kartan.

Winston

Vilka är vi?

We made you look är en digital kommunikationsbyrå som brinner för att skapa. Om det så är design, webbutveckling, hantering av sociala medier eller att bygga nya appar så har allt en sak gemensamt, det skall vara unikt, användbart och ge den bästa möjliga upplevelsen till användaren.

Här har vi tårtbakare, hundägare, crossfitare, musikälskare, racingfantaster, mammor och pappor som alla älskar det vi gör.
Vill du veta mer om oss så besök vår webbplats eller höra av dig genom formuläret nedan.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem!

We made you look - team